loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

NOVO!

Cupping tretman tijela

NOVO!

KAVITACIJA

popust paket od 6

-27%
KAVITACIJA

SALON LJEPOTE

za članove dvorane

-15%
SALON LJEPOTE

New body former - elektrostimulacija mišića

Cijena: 20 € po tretmanu (60 min)
10 tretmana - 150 €

  Elektrostimulacija mišića - proces primjene impulsa struje za liječenje i vraćanje prirodnog funkcioniranja mišića, tkiva, živaca i unutarnjih organa.

   Metodu stimulacije mišića strujom dokazao je još u 18. st Luigi Galvani. U kozmetologiji tretman elektrostimulacije je vrlo popularan - učinkovito se koristi za oblikovanje tijela, korekciju lica, povećanje mišićne mase, jačanje i osposobljavanje mišića i mnoge druge postupke.

   Glavni efekt elektrostimulacije je jačanje mišićnog tkiva. U isto vrijeme povećava se krvna i limfna cirkulacija, lokalna lipoliza, događaju se pozitivne promjene kod metabolizma lipida i stabilizira se razina hormona.

   Kad se elektrostimulacija koristi za gubitak težine i uz želju da se oslobodite od celulita, ona se koristi u integriranom programu, gdje je nadopunjuju druge metode kao što su masaža, kavitacija; što značajno poboljšava učinak vježbanja, kao što je utjecaji su vrlo slabi i nisu uključeni u obuku mišića.

    Preporučuje se, naravno, da biste postigli dobre i konzistentne rezultate, da Vašu prehranu uskladite prema zdravstvenim preporukama koji uključuju pravilnu, uravnoteženu dijetu, tijekom i nakon tretmana elektrostimulacije. Prehrana je osnova, a sve kozmetičke tretmane za oblikovanje shvatite kao potporu za Vaš brži i lakši dolazak do cilja.

   Ako vam je cilj izgubiti na težini i ukloniti celulit, u roku od 2 sata nakon zahvata, ne bi trebalo jesti ništa, samo piti vodu. Ako je vaš cilj izgradnja mišića, obratite pažnju na proteinima bogate namirnice - sjemenke i orašasti plodovi, jaja, mahunarke, nemasno meso.

   Indikacije za elektrostimulaciju:

  • sveobuhvatno liječenje pretilosti;
  • prekomjerna tjelesne težine;
  • celulit, strije;
  • edem, oslabljena cirkulacija, limfna drenaža;
  • smanjen tonus mišića, mišićna atrofija;
  • mlohava, nezategnuta koža;
  • smanjenje tonusa mišića;
  • podizanje grudi i stražnjice

   Preporuka je odraditi 10 tretmana prema točno određenom rasporedu, od 3 do 5 puta tjedno.