loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

KAVITACIJA

I LIMFNA DRENAŽA

-40%
KAVITACIJA

SOTHYS Intenziv

Čišćenje lica GRATIS

-100%
SOTHYS Intenziv

MINI GRUPE

450 kn članarina

MINI GRUPE

ANTISTRESS

MASAŽA (90 min)

-40%
ANTISTRESS

Klasična masaža

Cijena: 200 kn (60 min)
900 kn paket - 5 tretmana
1700 kn paket - 10 tretmana

 Poznata i kao švedska masaža, najčešći je i najomiljeniji oblik masaže koji opušta Vaše tijelo u potpunosti. 
   Klijente će dočekati ugodna atmosfera s mirisnim svijećama, a na Vama je samo da se prepustite rukama naših stručnih terapeuta.   
   Masaža obuhvaća masiranje leđa, ruku, nogu, trbuha i vrata s fokusom na posebne točke i s pokretima koji se izvode u smjeru srca, čime se poštuje prirodna izmjena tvari.
   Pet je osnovnih pokreta u ovoj masaži, a njihove varijacije izražavaju se dugim i laganim potezima, u kombinaciji s kratkim, ritmičkim tapkanjima površine mišića, te dubokim, kružnim pokretima koji čine klasičnu masažu nježnom i bezbolnom, čime se postiže učinak koji je istovremeno opuštajući i energizirajući.
   Njene dobrobiti se protežu i iznad samog čina opuštanja. Izuzetno je uspješna u dizanju nivoa kisika u krvi, rješavanju toksina iz tijela, rješavanju nakupina mliječne kiseline tj. miogeloza, poboljšanju cirkulacije i povećanju fleksibilnosti mišića.
   Studijom je potvrđeno da, nakon samo 45 minuta masaže, nivo kortizola, hormona stresa, znatno opada što izravno utječe kako na opuštanje tako i na poboljšanje imuniteta.
   Darujte sebi ovaj tretman i Vaše tijelo će Vam zahvaliti!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija