loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

NOVO!

Cupping tretman tijela

NOVO!

KAVITACIJA

popust paket od 6

-27%
KAVITACIJA

SALON LJEPOTE

za članove dvorane

-15%
SALON LJEPOTE

Klasična masaža

Cijena: 40 € (60 min)
180 € paket - 5 tretmana
320 € paket - 10 tretmana

 Poznata i kao švedska masaža, najčešći je i najomiljeniji oblik masaže koji opušta Vaše tijelo u potpunosti. 
   Klijente će dočekati ugodna atmosfera s mirisnim svijećama, a na Vama je samo da se prepustite rukama naših stručnih terapeuta.   
   Masaža obuhvaća masiranje leđa, ruku, nogu, trbuha i vrata s fokusom na posebne točke i s pokretima koji se izvode u smjeru srca, čime se poštuje prirodna izmjena tvari.
   Pet je osnovnih pokreta u ovoj masaži, a njihove varijacije izražavaju se dugim i laganim potezima, u kombinaciji s kratkim, ritmičkim tapkanjima površine mišića, te dubokim, kružnim pokretima koji čine klasičnu masažu nježnom i bezbolnom, čime se postiže učinak koji je istovremeno opuštajući i energizirajući.
   Njene dobrobiti se protežu i iznad samog čina opuštanja. Izuzetno je uspješna u dizanju nivoa kisika u krvi, rješavanju toksina iz tijela, rješavanju nakupina mliječne kiseline tj. miogeloza, poboljšanju cirkulacije i povećanju fleksibilnosti mišića.
   Studijom je potvrđeno da, nakon samo 45 minuta masaže, nivo kortizola, hormona stresa, znatno opada što izravno utječe kako na opuštanje tako i na poboljšanje imuniteta.
   Darujte sebi ovaj tretman i Vaše tijelo će Vam zahvaliti!