loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

NOVO!

Cupping tretman tijela

NOVO!

KAVITACIJA

popust paket od 6

-27%
KAVITACIJA

SALON LJEPOTE

za članove dvorane

-15%
SALON LJEPOTE

Anticelulitna masaža

Cijena: 25 € (30 min) / PAKET 10 tretmana - 2000 €
30 € (40 min) / PAKET 10 tretmana - 240 €

  Ciljana intenzivna masaža za mršavljenje i tonificiranje, vrlo je učinkovita u borbi protiv celulita, a koristi se uz pažljivo odabrana anticelulitna ulja i kreme koje adresiraju taj problem.
   Anticelulitnom masažom se s posebnom pažnjom tretiraju dijelovi koje celulit najizraženije pogađa kao što su noge, trbuh, bedra, nadlaktica, a idealna je za one dijelove tijela koje je teško oblikovati vježbanjem, poput područja iznad koljena i gornjeg dijela bedara.
Jedan od glavnih razloga za nakupljanje celulita jest problem loše cirkulacije krvi i limfe. Anticelulitna masaža poboljšava cirkulaciju i tako direktno utječe na zaglađivanje kože.
   Pokreti su snažniji i intenzivniji nego kod klasične masaže, a izravno utječu na vezivno i masno tkivo. Pokreti se uvijek izvode u smjeru srca, čime se prati prirodni smjer krvotoka što dovodi do izlučivanja viška tekućine iz tijela. Prema želji klijenta, ako je u pitanju osjetljivo tkivo i da bi se izbjegla oštećenja, može se primijeniti blaži oblik masaže u obliku limfne drenaže.
   Masaža može izazvati hiperemiju, tj. trenutno crvenilo kože, što je zapravo dobar znak, jer pokazuje da je došlo do poboljšane cirkulacije koja utječe na izlučivanje štetnih tvari iz organizma, međutim do značajnijeg oštećenja tkiva u obliku podljeva ne bi smjelo doći.