loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

NOVO!

Cupping tretman tijela

NOVO!

KAVITACIJA

popust paket od 6

-27%
KAVITACIJA

SALON LJEPOTE

za članove dvorane

-15%
SALON LJEPOTE

Dubinsko čišćenje lica SOTHYS

Cijena: 30 € (za uzv špatulom)
40 € bez masaže (60 min)
50 € s masažom (90 min)

   Dubinsko čišćenje lica, prema preporukama dermatologa, povremeno bi trebali obavljati svi, a neki tipovi kože i jednom mjesečno. 

   U studiju Miris, tretman čišćenja lica se izvodi prema najvišim standardima struke. Kroz cijeli tretman se koriste preparati francuske dermatološke kuće Sothys, čiji su proizvodi hipoalergeni i nude vrhunsku kvalitetu kroz sofisticirane teksture, mirise i izrazitu efikasnost.

Tijek tretmana:

 • čišćenje kože: - apšminkanje – postupak kojim se otklanja make-up i nečistoća sa lica pomoću Sothys mlijeka i Sothys losiona za lice, čime se koža priprema za daljnji tretman

 • Sothys piling - njime se otklanja površinski ili odumrli sloj kože, a ovisno o tipu i stanju kože, koriste se različite vrste pilinga koje se mogu kombinirati:

  enzimski piling za dubinsko čišćenje s ekstraktom gipsofile, sadrži 25,8% lipo-amniokiseline i pšenične aminokiseline. Nježno čisti pore od nečistoća, čini kožu mekom, hidratizira kožu i smiruje upale,  poboljšava regeneraciju kože i usporava procese starenja. Za sve tipove kože (osim vrlo osjetljive).

  biološki piling je originalna Sothysova formula bez granula, obogaćena omekšavajućim jasminom. Sadrži kaolin i prah rižinog škroba koji nakon što se utrljaju, nježno odstranjuju mrtve stanice kože. Piling utječe na poboljšanje metabolizma kože što koži daje izvanrednu glatkoću, sprječava prerano starenje i pojavu staračkih pjega, ima antiseptičko i protuupalno djelovanje. Za sve tipove kože čak i onu osjetljivu.

  mikro-gel piling - magična tekstura sadrži ekstrakt bijelog čaja i eksfolirajuće čestice, za nježno odstranjivanje mrtvih stanica kože. Otapa se na površini kože i pretvara u ulje kad se nanese, a zatim se pretvori u mlijeko u dodiru s vodom. Smiruje, tonizira, poboljšava cirkulaciju krvi, opskrbljuje stanice kisikom i povećava zaštitna svojstva kože.

 • slijedi parenje kože uz pomoć vapozona, aparata koji proizvodi vodenu paru čime se omekšava koža, trenutačno širi pore da bi se koža lakše očistila, zatim mehanička ekspresija čija nelagodnost na pojedinim mjestima kao što su nos, područje oko očiju, na mandibuli ili vratu, bi trebala biti umanjena uporabom vapozona

 • visoka frekvencija je kozmetički postupak kojim se vrši dezinfekcija kože pomoću ozona i poboljšava se njena epitelizacija

 • maska Sothys se nanosi da bi umirila i nahranila kožu, djelovala adstrigentno i protuupalno

 • krema Sothys odabrana prema zahtjevima kože Sothys, tretmanu se daje završni dodir

   Poslije tretmana može se javiti crvenilo na koži koje traje najviše jedan dan. Redovitim čišćenjem kože lica osigurat ćete zdravu i njegovanu kožu bez mitesera i akni. Uz tretman, ovisno o stanju kože može se napraviti i masaža lica, vrata i dekoltea da bi potaknuli cirkulaciju kože i podarili joj tonus i čvrstoću.