loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

SOTHYS u svibnju

Intenzivni tretmani

-15%
SOTHYS u svibnju

MINI GRUPE

Stretching, pilates, balet

MINI GRUPE

MADEROTERAPIJA

Paketi od 10 tretmana

-25%
MADEROTERAPIJA

SALON LJEPOTE

Popust za članove dvorane

-20%
SALON LJEPOTE

Hydratest mjerenje stanja kože

Cijena: po dogovoru

   Da bi koža bila zdrava, izgledala mladoliko i privlačno potrebno ju je hidratizirati. Glavni znak starenja kože jest dehidracija, a u nekim slučajevima i njegov uzrok.

   Poznato je da se tijelo sastoji od 70% vode. U svakoj stanici tijela je određena količina vode koja je od vitalnog značaja. Količina vode manja od normalne ima negativan učinak na stanice. Na razinu vode u stanicama kože ima velik niz izvanjskih faktora: previše suhog zraka, stres, loše navike, kao što su alkohol i pušenje. Količina vlage i masnoće ne mora biti jednaka. Mnogi vjeruju ako imaju masnu kožu, da je upotreba hidratacije može učiniti još masnijom. To zapravo nije tako. Intenzivna proizvodnja masti je odgovor tijela na nedostatak vode. Što je manje vode u stanicama kože, više se proizvodi masti, kako bi se zaštitili od štetnih učinaka iz okoliša i kako bi se spriječilo preostalo isparavanje vlage. Dakle, masna masna koža može patiti od dehidracije. Stoga je vrlo važno znati što kakvu razinu vlage i masti ima Vaša koža lica.

   Studio Miris ima prvi svjetski prijenosni uređaj za mjerenje vlage i masnoće u koži. Uz instantnu analizu kože, možete odmah početi djelovati prema njenim zahtjevima.

   Uređaj u korisnikovu kožu šalje slabi električni naboj koji ne uzrokuje nelagodu. HydraTest prikazuje podatke na monitoru o količini sebuma i vlage. Koristeći ove podatke, kozmetičar će ponuditi potrebne tretmane za Vaše lice, što će dati konzistentne rezultate i pomoći usporiti proces starenja.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija