loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

NOVO!

Cupping tretman tijela

NOVO!

KAVITACIJA

popust paket od 6

-27%
KAVITACIJA

SALON LJEPOTE

za članove dvorane

-15%
SALON LJEPOTE

Hydratest mjerenje stanja kože

Cijena: GRATIS uz tretmane lica

   Da bi koža bila zdrava, izgledala mladoliko i privlačno potrebno ju je hidratizirati. Glavni znak starenja kože jest dehidracija, a u nekim slučajevima i njegov uzrok.

   Poznato je da se tijelo sastoji od 70% vode. U svakoj stanici tijela je određena količina vode koja je od vitalnog značaja. Količina vode manja od normalne ima negativan učinak na stanice. Na razinu vode u stanicama kože ima velik niz izvanjskih faktora: previše suhog zraka, stres, loše navike kao što su alkohol i pušenje. Količina vlage i masnoće ne mora biti jednaka. Intenzivna proizvodnja sebuma može biti odgovor kože na nedostatak hidratacije. Što je manje vode u stanicama kože, ona može proizvoditi veću količinu masnoće kako bi se zaštitila od štetnih učinaka iz okoliša i kako bi se spriječilo preostalo isparavanje vlage. Dakle, masna masna koža može patiti od dehidracije. Stoga je vrlo važno znati kakvu razinu vlage i masti ima Vaša koža lica.

   Studio Miris ima prvi svjetski prijenosni uređaj za mjerenje vlage i masnoće u koži. Uz instantnu analizu kože, možete odmah početi djelovati prema njenim zahtjevima.

   Uređaj u korisnikovu kožu šalje slabi električni naboj koji ne uzrokuje nelagodu. HydraTest prikazuje podatke na monitoru o količini sebuma i vlage. Koristeći ove podatke, kozmetičar će ponuditi potrebne tretmane za Vaše lice što će dati konzistentne rezultate i pomoći usporiti proces starenja.