loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

Studio Miris

      Već dugo tražite gdje biste mogli odraditi odličan trening i nakon toga napraviti ugodan tretman za tijelo ili lice?

      Dozvolite da Vas pozovemo u naš studio gdje ćemo se pobrinuti za Vaše zdravlje i ljepotu, i gdje Vam nudimo tretmane za njegu lica i tijela te dobro opremljenu dvoranu za vježbanje.

       U studiju Miris radi tim visokokvalificiranih stručnjaka iz područja ljepote i sporta. Svi naši zaposlenici vole svoj posao i stalno rade na poboljšavanju svoje struke. Prate sve novitete u svijetu ljepote, a za invazivnije tretmane savjetovat će Vas naša suradnica, dr. Sanja Jeleković.

      U studiju pazimo na sterilnost instrumenata, koristimo jednokratne sterilne vrećice za čuvanje alata koje otvaramo neposredno ispred klijenata.

      Iz velike ponude profesionalne kozmetike na današnjem tržištu, izabrali smo jednu od najboljih francuskih kozmetičkih kuća Sothys. Za njegu ruku i nogu koristimo kvalitetne njemačke proizvode Gewohl. Ljepotu Vašim noktima poklanjamo uz pomoć OPI lakova i CND Shellac trajnih lakova.

      Naš cilj je bio ne samo stvoriti salon gdje biste obavljali svoje tretmane, nego stvoriti mjesto gdje se svaki klijent može doći odmoriti dušom i tijelom ili jednostavno navratiti kod nas na piće i saznati neke novosti o tretmanima. 

      U našem se studiju regularno održavaju dani otvorenih vrata i svakih dva tjedna nudimo nove akcijske cijene!

      Kako je poznato da sve kreće od ljudi i za ljude, izuzetno nam je važna stručnost naših zaposlenika i profesionalan pristup svakom pojedinom klijentu da bi se Vama pružila najkvalitetnija moguća usluga.

      Bez obzira na sve promjene u modnom i kozmetičkom svijetu, studio Miris se uvijek drži svoje uzrečice:

To be healthy! To be beautiful! To be perfect!

Dođite i uvjerite se u to!