loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

SOTHYS Intenziv

Čišćenje lica GRATIS

-100%
SOTHYS Intenziv

MINI GRUPE

Stretching, pilates, balet

MINI GRUPE

MADEROTERAPIJA

Paketi od 10 tretmana

-25%
MADEROTERAPIJA

SALON LJEPOTE

Popust za članove dvorane

-20%
SALON LJEPOTE

ZUMBA

   Zumba je program koji spaja hipnotičke latino ritmove i jednostavne pokrete, te stvara jedinstveni fitness program koji će Vas oduševiti! Zumbu je osmislio kolumbijski plesač i koreograf Alberto 'Beto' Perez, a nastala u 1990-im godinama i od tada je zavladala svijetom! 

   Naš cilj je jednostavan: želimo da zavolite vježbanje i postanete ovisni o njemu!

   Zumba fanatici postižu dugoročne rezultate, jer se zumba sastoji od intervala brzih i sporih ritmova, te vježbanja s opterećenjem s elementima plesova kao što su cumbia, salsa, merengue, mambo, flamenco, chachacha, reggeaton, soca, samba, hip hop, axe i tango, kako bi, na izuzetno zabavan način, učvrstili i oblikovali vaše tijelo.

      Budući da uključuje sve elemente potrebne za postizanje izuzetne forme - kardio, toniranje mišića, fleksibilnost i vježbe za ravnotežu - zumba nudi kompletan pristup oblikovanju Vašeg tijela kroz jedan od najzabavnijih treninga na modernom fitness tržištu. 

Kome se preporučuje treniranje zumbe?

   Zumba se preporučuje svima od osoba koje su fizički neaktivne do onih koje imaju problema sa viškom kilograma, a vježbaju je čak i profesionalni sportaši. Također, zumba fitness je i za one koji jednostavno žele pustiti mašti na volju i uživati u dobrom raspoloženju i zabavi!

Zašto je dobra Zumba?

   Ovaj tip aerobnog vježbanja može pomoći da sagorite oko 450 kalorija za sat vremena. Zumba stavlja poseban akcent na mišiće abdomena, leđa, stražnjice i nogu, a to su ujedno i najveći mišići. Posebno je važno napomenuti da utječe na mišiće kralježnice i time poboljšava stabilnost i ukupnu aerobnu kondiciju.

Satovi se održavaju u terminima: UTO/ČET u 20h (60 min).

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija