loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

BOŽIĆNI SPECIJAL

Popusti u prosincu!

BOŽIĆNI SPECIJAL

MEZOTERAPIJA

2+1 GRATIS

-33%
MEZOTERAPIJA

Trajni lak EMi

100 kn za nove klijente!

-40%
Trajni lak EMi

ZA ČLANOVE DVORANE

Svi tretmani salona ljepote

-15%
ZA ČLANOVE DVORANE

Zumba

   Zumba je program koji spaja hipnotičke latino ritmove i jednostavne pokrete, te stvara jedinstveni fitness program koji će Vas oduševiti! Zumbu je osmislio kolumbijski plesač i koreograf Alberto 'Beto' Perez, a nastala u 1990-im godinama i od tada je zavladala svijetom! 

   Naš cilj je jednostavan: želimo da zavolite vježbanje i postanete ovisni o njemu!

   Zumba fanatici postižu dugoročne rezultate, jer se zumba sastoji od intervala brzih i sporih ritmova, te vježbanja s opterećenjem s elementima plesova kao što su cumbia, salsa, merengue, mambo, flamenco, chachacha, reggeaton, soca, samba, hip hop, axe i tango, kako bi, na izuzetno zabavan način, učvrstili i oblikovali vaše tijelo.

      Budući da uključuje sve elemente potrebne za postizanje izuzetne forme - kardio, toniranje mišića, fleksibilnost i vježbe za ravnotežu - zumba nudi kompletan pristup oblikovanju Vašeg tijela kroz jedan od najzabavnijih treninga na modernom fitness tržištu. 

Kome se preporučuje treniranje zumbe?

   Zumba se preporučuje svima od osoba koje su fizički neaktivne do onih koje imaju problema sa viškom kilograma, a vežbaju je čak i prfoesionalni sportaši. Također, zumba fitness je i za one koji jednostavno žele da puste mašti na volju i uživaju u dobrom raspoloženju i zabavi!

Zašto je dobra Zumba?

   Ovaj tip aerobnog vežbanja može pomoći da sagorite oko 450 kalorija za sat vremena. Zumba stavlja poseban akcenat na mišiće abdomena, leđa, zadnjice i nogu, a to su ujedno i osnovni mišići. Posebno je važno napomenuti da utječe na mišiće kičme i time poboljšava stabilnost i ukupnu aerobnu kondiciju.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija