loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

NOVO!

Cupping tretman tijela

NOVO!

KAVITACIJA

popust paket od 6

-27%
KAVITACIJA

SALON LJEPOTE

za članove dvorane

-15%
SALON LJEPOTE

Nanomezoterapija - pomlađivanje mikroiglicama

Cijena: 60 € za tretman lica ili vrata
80 € za tretman lica, vrata i dekoltea

 

Aparatna mezoterapija / mikroiglice / nanomezoterapija nudi rješenje za pomlađivanje kože koristeći pritom prirodnu funkciju kože, njenu moć samoobnove.

 

Opis zahvata:

Aparat sadrži mikroiglice za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira i tako 

ostvaruje kontrolirani rezultat. Za razliku od ručnih rollera s mikroiglicama, električni aparat ima poseban, vertikalni kut uboda mikroiglicama čime se pospješuje efekt, jer pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu i osigurava brže vrijeme oporavka. Ujedno, zbog vertikalnog kuta, može se sigurnije i preciznije tretirati teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana), ali i podesiti dubina samog uboda s obzirom na područje koje se tretira.

Cilj je kontroliranim mikrooštećenjima stimulirati proliferaciju kolagena i elastina u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože i tako se koža, prirodnim procesom regeneracije, pomlađuje, zateže i obnavlja.

Prilikom tretiranja kože mikroiglicama, koriste se posebni serumi namijenjeni isključivo za ovu upotrebu, a odabiru se prema sastavu i zahtjevima kože. 

Slijedi umirujuća maska s antioksidansima i medicinska zaštitna krema.

Ovom metodom se mogu tretirati bore, strije, ožiljci, pigmentacijske mrlje, proširene pore, ali i koža bez izražene problematike koja želi zadržati optimalni ritam obnove stanica kože.

 

Rezultati su uočljivi odmah, a posebno vidljivi nakon što koža u potpunosti formira novi sloj nakon perioda od 4 do 6 tjedana, nakon čega možete prema potrebi, ponoviti tretman.