loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

BOŽIĆNI SPECIJAL

Popusti u prosincu!

BOŽIĆNI SPECIJAL

MEZOTERAPIJA

2+1 GRATIS

-33%
MEZOTERAPIJA

Trajni lak EMi

100 kn za nove klijente!

-40%
Trajni lak EMi

ZA ČLANOVE DVORANE

Svi tretmani salona ljepote

-15%
ZA ČLANOVE DVORANE

Korektivna gimnastika

   Nepravilni dugotrajni i ponavljajući položaji i pokreti (dugotrajno sjedenje, stajanje i sl.), manjak tjelesne aktivnosti, različite deformacije i traume kao i stres, mogu narušiti nravnotežu u našem tijelu i prouzročiti različite poremećaje i bol. Korektivna gimnastika sadrži program vježbi koji povoljno djeluju na zdravlje sustava za kretanje. Radi se na snazi mišića cijeloga tijela, stabilizaciji kralježnice, vježbama istezanja, vježbama disanja i relaksaciji, što sve skupa djeluje na povećanje mobilnosti. Mogu se koristiti i različiti rekviziti (lopta, štap, utezi, trake…), a isto tako se izvode i vježbe bez rekvizita.

    Korektivna gimnastika - sportska aktivnost poput jutarnje tjelovježbe pomaže lakše podnijeti i ukloniti bolove u leđima, vratu i zglobovima. Također utječe i na duh i samopuzdanje osobe.

   Vježbe pod stručnim vodstvom, pomažu pri održavanju muskulature prevenirajući atrofiju mišića, potiču cirkulaciju, pomažu usporiti proces starenja, ubrzavaju metabolizam, a sve to utječe na veću snagu i povećanje energije. Vježbe obuhvaćaju cijelo tijelo s naglaskom na jačanje i manjih mišićnih skupina, stabilizatora kralježnice i središnjeg dijela tijela i tako poboljšavaju funkcionalnost tijela. Svaka vježba ima alternativu kako bi se prilagodile svakome bez obzira na trenutno stanje Vaše forme.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija