loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

NOVO!

Cupping tretman tijela

NOVO!

KAVITACIJA

popust paket od 6

-27%
KAVITACIJA

SALON LJEPOTE

za članove dvorane

-15%
SALON LJEPOTE

KOREKTIVNA GIMNASTIKA

   Nepravilni dugotrajni i ponavljajući položaji i pokreti (dugotrajno sjedenje, stajanje i sl.), manjak tjelesne aktivnosti, različite deformacije i traume kao i stres, mogu narušiti ravnotežu u našem tijelu i prouzročiti različite poremećaje i bol. 

Korektivna gimnastika sadrži program vježbi koji povoljno djeluju na zdravlje sustava za kretanje. 

Radi se na snazi mišića cijeloga tijela, stabilizaciji kralježnice, vježbama istezanja, vježbama disanja i relaksaciji, što sve skupa djeluje na povećanje mobilnosti. Mogu se koristiti i različiti rekviziti (lopta, štap, utezi, trake…), a isto tako se izvode i vježbe bez rekvizita.

    Korektivna gimnastika - sportska aktivnost poput jutarnje tjelovježbe pomaže lakše podnijeti i ukloniti bolove u leđima, vratu i zglobovima. Također utječe i na duh i samopuzdanje osobe.

   Vježbe pod stručnim vodstvom pomažu pri održavanju muskulature prevenirajući atrofiju mišića, potiču cirkulaciju, pomažu usporiti proces starenja, ubrzavaju metabolizam, a sve to utječe na veću snagu i povećanje energije. Vježbe obuhvaćaju cijelo tijelo s naglaskom na jačanje i manjih mišićnih skupina, stabilizatora kralježnice i središnjeg dijela tijela i tako poboljšavaju funkcionalnost tijela. Svaka vježba ima alternativu kako bi se prilagodile svakome bez obzira na trenutno stanje Vaše forme.

Satovi se održavaju u terminima: PON/SRI u 17h (60 min).