loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

MINI GRUPE

450 kn članarina

MINI GRUPE

PAKETI MASAŽA

GRATIS limfna drenaža

PAKETI MASAŽA

SALON LJEPOTE

Popust za članove dvorane

-15%
SALON LJEPOTE

Čišćenje lica

Mikrodermoabrazija gratis

Čišćenje lica

Maderoterapija

Cijena: 160 kn (45 min) noge, struk, leđa, ruke
120 kn (30 min) noge

Potpuno prirodna, nježna, ali učinkovita metoda koja gladi reljef kože, pomaže da izbacite višak tekućine, smanjuje obujam bedara i tijela, ciljano djeluje na problematična područja i tako poboljšava tonus i ukupni izgled kože.

Drvo kao prirodni materijal nema kontraindikcija kod upotrebe pa je tretman pogodan čak i za osjetljivu kožu s kapilarima.

Jako je važno da tretman izvodi obučena, stručna osoba uz upotrebu pravilno anatomski oblikovanih valjaka najviše kvalitete, jer jedino to će Vam osigurati potpunu učinkovitost tretmana bez neželjenih posljedica u obliku modrica koje se ne bi smjele pojaviti.

Tretman se izvodi svaki dan ili svaki drugi dan, za vidljiv rezultat, dovoljan je paket od 10 tretmana nakon čega slijedi održavanje, dok je za zahtjevnije slučajeve potrebno ponoviti nekoliko paketa. 

U tretmanu koristimo mješavinu eteričnih, anticelulitnih ulja koja će Vam pomoći da brže dođete do željenog cilja.

Preporuka je kod ovog tretmana proći sve dijelove tijela zbog bolje limfne drenaže, zatim pojačati uzimanje tekućine zbog pojačanog izlučivanja tekućine a uz pravilnu prehranu i tjelovježbu, sigurno ćete ostvariti izvrstan rezultat!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija