loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

MASAŽA

Dodatni popusti na pakete!

-15%
MASAŽA

ZA ČLANOVE DVORANE

Svi tretmani salona ljepote

-15%
ZA ČLANOVE DVORANE

HYDRATEST

Gratis uz tretman lica

-100%
HYDRATEST

FACE UP

Mikrodermoabrazija

-30%
FACE UP

Trajni lak EMi

Cijena: 170 kn s manikurom

   Trajno lakiranje se zapravo odnosi na period od 2 do 4 tjedna, budući da trajni lak traje koliko noktu treba da izraste. Dakle, vrijeme potrebno do novog tretmana je individualno. 

   U salonu Miris nudimo samo kvalitetne proizvode tako da za tretman trajnog laka koristimo CND (Creative Nail Design) Shellac i EMi.

   CND je renomirana firma u proizvodnji trajnih lakova i svaki njihov proizvod je detaljno ispitan prije nego se stavi u upotrebu, tako da ne posjeduje štetne sastojke poput formaldehida, toulona ili DBT-a, koje možete naći u drugim, jeftinijim varijantama trajnih lakova.

   Trajni lak je sjajna alternativa za sve koji žele odahnuti od svakodnevnog lakiranja noktiju. Prije lakiranja ploča nokta se neznatno obradi te se nokat namaže s nekoliko premaza laka, uključujući završni zaštitni sloj koji nije u boji. Lak se nakon svakog lakiranja, poput gela za nokte, suši u lampi, međutim nakon tih par tjedana koliko traje skida se na mnogo jednostavniji i bezbolniji način od gela. Skida se otopinom vrlo sličnom acetonu koja se drži na noktima nekoliko minuta.

   Velika prednost ovog načina lakiranja je što ovaj lak ne izgleda neprirodno kao gel, ploča nokta nije zadebljana, a istovremeno možete obavljati apsolutno sve poslove bez bojazni da ćete ga skinuti. 

   Odaberite omiljenu CND Shellac ili EMi nijansu iz njihove široke palete i darujte sebi trajno lijepe ruke!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija