loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

ONLINE TRENINZI

Zumba, pilates, balet

-10%
ONLINE TRENINZI

MASAŽA

5 x parcijalna masaža

-35%
MASAŽA

SOTHYS proizvodi

Popusti u siječnju!

-20%
SOTHYS proizvodi

HYDRATEST

Gratis uz tretman lica

-100%
HYDRATEST

PRP terapija (terapija pomlađivanja matičnim stanicama)

Cijena: 2900 kn po tretmanu
5800 kn paket 3 tretmana

   Vaše tijelo u sebi nosi moć da regenerira i liječi tkivo na svim dijelovima vaše kože. Matične stanice čine to svaki dan tokom vašeg života. PRP terapija pomlađivanja matičnim stanicama, poznata kao i tretman pomlađivanja vlastitom krvlju, vodeći je zahvat koji koristi moć liječenja koju imaju trombociti i faktori rasta u Vašoj krvi kako bi stimulirao reakciju matičnih stanica. Matične stanice potpomažu stvaranje novog kolagena i obnovu krvnih žila, obnavljaju i poboljšavaju oštećenu kožu te usporavaju i poništavaju znakove starenja.

   Naš salon Vam nudi kvalificiranog doktora koji prati sve novitete u kozmetičkoj industriji.

      Ovo je tretman pomlađivanja kože lica koji se izvodi upotrebom manje količine vlastite krvi iz koje se izdvaja plazma i matične stanice. Nakon obogaćivanja plazme, krv se ponovno ubrizgava u potkožje i time se potiče regeneracija kože lica, a rezultat je smanjenje bora i poboljšana elastičnost. Nakon tretmana vlastitim trombocitima i faktorima rasta u koži se događa proces obnavljanja, a budući se radi o vlastitoj krvi nema straha od unošenja umjetnih kemikalija koje mogu izazvati štetne popratne učinke. Ovo je jedna od rijetkih terapija koja uistinu regenerira kožu i izglađuje područje oko očiju. Potpuno je sigurna i reapsorbira se kroz nekoliko dana, a bez oporavka se jednostavno izvodi u ordinacijama isključivo pod liječničkim nadzorom.

      Tretman izgleda vrlo slično običnom vađenju krvi, a zatim se posebnim postupkom priprema PRP (Platelet Rich Plasma), koja se vraća pomoću igle na mjesta s opuštenom kožom ili borama. Može se pojaviti lagano crvenilo na tretiranom mjestu koje nestaje u roku nekoliko sati do nekoliko dana.  Ova terapija se već dulje vrijeme izvodi u  plastičnoj kirurgiji i stomatologiji i daje izuzetne rezultate.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija