loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

MASAŽA

Dodatni popusti na pakete!

-15%
MASAŽA

ZA ČLANOVE DVORANE

Svi tretmani salona ljepote

-15%
ZA ČLANOVE DVORANE

HYDRATEST

Gratis uz tretman lica

-100%
HYDRATEST

FACE UP

Mikrodermoabrazija

-30%
FACE UP

Permanentni make-up obrva

Cijena: 1500 kuna za sjenčenje obrva
2200 kuna za 3D tehniku

   Permanentni make-up, ili trajna šminka, je tehnika koja ujedinjuje tetoviranje (unošenje pigmenta u sloj dermisa) i estetiku lica. Najčešće se obavlja na područjima kao što su obrve, linija kapka, usne, ali i za razne nedostatke na samoj koži kao što su ožiljci, mrlje i druge nepravilnosti.

   U studiju Miris koriste se samo najkvalitetniji pigmenti tvrtke BIOTEK iz Milana koji su prošli sva testiranja prema europskim standardima, čime je osigurano da će oni ostati kvalitetni, prirodnog izgleda i nepromijenjeni sve dok s vremenom ne počnu polako blijedjeti, nakon čega se savjetuje ponavljanje tretmana.

  Permanentni make-up je tretman koji se obavlja pomoću profesionalnog aparata aplikacijom u gornje slojeve kože (2-3mm), a može potrajati i do 5 godina. 
   Permanentni make-up je odlično rješenje za žene koje nemaju vremena za šminkanje kao i za žene koje žele naglasiti određene crte lica. 
   S permanentnim make-upom možete korigirati neke nedostatke na Vašem licu, a najčešće su to obrve, usne ili iscrtavanje linije uz trepavice na očnim kapcima. Prilikom tretmana se koristi lokalna anestezija, a pigmenti koji se koriste ne izazivaju alergijsku reakciju. S trajnim make-upom ćete u svakom trenutku biti lijepe i dotjerane!  
 Pigmenti koje koristimo su razvijeni u kompaniji BIOTEK iz Milana prema svim standardima Europske unije.

 Prema Vašim željama može se napraviti i povoljnija opcija permanentnog make-up-a, tzv. blendanje, tehnika koja izgleda poput sjenčenja, odnosno dobije se izgled kao da ste obrvu popunili olovkom, što je također često tražen postupak.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija