loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

MINI GRUPE

Stretching, pilates, balet

MINI GRUPE

MASAŽA

Paket klasične masaže

-20%
MASAŽA

Trajni lak EMi

Paket od 3

Trajni lak EMi

SALON LJEPOTE

Popust za članove dvorane

-15%
SALON LJEPOTE

Nanomezoterapija - pomlađivanje mikroiglicama

Cijena: 450 kn po tretmanu lica ili vrata
600 kn po tretmanu lice, vrat, dekolte

   Prema preporuci dermatologa, ovaj tretman je najučinkovitiji u paketu od 10 ponavljanja koje bi trebalo obavljati u razmacima između tri do četiri tjedna, ovisno o zahtjevima Vaše kože, poželjno jednom ili dva puta godišnje. 

Terapija mikroiglicama

   Ubrzani tempo, stres i razni vanjski čimbenici utječu na našu kožu koja gubi svoj sjaj i mladenački izgled.
 Terapija mikroiglicama je savršeno rješenje koje doskače izazovima današnjeg životnog stila koji mogu ostaviti tragove na našem licu tako da obnavlja kožu i time se postiže svježiji izgled. Tretmani mikroiglicama potiču kožu na  proizvodnju kolagena i regeneraciju, te smanjuju izraženost ožiljaka i strija.

Opis zahvata:

   Aparat s mikroiglicama je proizvod osmišljen za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije, ožiljke i pigmentacijske mrlje te postiže zatezanje i pomlađivanje kože. Aparat sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu s jedinstvenom oprugom koja automatiziranim pokretima vibrira te tako ostvar uje kontroliraniji rezultat. Za razliku od ručnih rollera s mikroiglicama, električni aparat ima poseban, vertikalni kut uboda mikroiglicama čime se pospješuje efekt, jer pruža ravnomjerniju i sigurniju metodu, i tako smanjuje mogućnost oštećenja kože. 

   Ujedno, zbog vertikalnog kuta uboda mikroiglicama, može sigurnije i bolje tretirati teško dostupna mjesta (oko očiju, nosa i usana). Automatizirani pokreti minimiziraju bol i neugodu, a ujedno osiguravaju brže vrijeme oporavka. Mikroiglice, čija se dužina može podesiti, izazivaju  vertikalne ubode na koži pod kutom od 90 stupnjeva, čime se izaziva površinsko oštećenje kože što potiče njenu obnovu. Na taj način, stimulira se proliferacija kolagena u fibroblastima, stanicama koje su zaslužne za proizvodnju tvari esencijalnih u zarastanju kože i tako se koža, prirodnim procesom regeneracije, pomlađuje. Koriste se veoma sitne kirurške iglice koje ne dovode do stvarnog oštećenja tkiva, no svejedno naš organizam reagira na intruziju mikroiglicama pa živci šalju električne impulse koji započinju proces zarastanja i djeluju na pojačanu proizvodnju kolagena i elastina. Višestruko  pojačana struktura kolagena zgušnjava kožu i tako ispunjava postojeće  atrofične  ožiljke. Ova  reakcija  tijela  naziva  se  neokolageneza.

   Isprobajte tretman mikroiglicama i sigurno će Vam postati jedan od omiljenih tretmana za pomlađivanje lica!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija