loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

MASAŽA

Dodatni popusti na pakete!

-15%
MASAŽA

ZA ČLANOVE DVORANE

Svi tretmani salona ljepote

-15%
ZA ČLANOVE DVORANE

HYDRATEST

Gratis uz tretman lica

-100%
HYDRATEST

FACE UP

Mikrodermoabrazija

-30%
FACE UP

COLLAGENE HYALURONIQUE intenzivni tretman

Cijena: 490 kn (70 min)
Paket od 3 tretmana 1300 kn
Paket od 5 tretmana 2000 kn

   Ovo je trenutno natraženiji i najučinkovitiji anti-age tretman iz kuće Sothys koji ne uključuje invazivne metode obnove i za koji nije potrebno vrijeme oporavka!

   Intenzivni tretman COLLAGENE HYALURONIQUE kombinira patentirane formule kuće Sothys sa ključnim anti-age sastojcima, i prilagođava se individualnim potrebama kože s obzirom na njeno trenutno stanje.  

  • Dijagnostička faza

Da bi ovaj tretman bio u potpunosti prilagođen potrebama Vaše kože, preporuka je obaviti stručnu dijagnozu kože koja se provodi nakon početnog koraka čišćenja kože.  Dijagnoza je od iznimne važnosti za ovaj tretman, jer se prema njoj prilagođavaju sve daljnje faze.

  • FAZA 1 - MINERALNA MIKRODERMOABRAZIJA

Piling sastavljen od mineralnih elemenata (vulkanskog praha, gline i minerala) sa dodatkom salicilne kiseline, nanosi se na lice i vrat i posebnim Digi-Esthetique pokretima masira u kožu, čime se obavlja nježna eksfolijacija.

  • FAZA 2 - HIJALURONSKI OBNAVLJAJUĆI SERUM

Hijaluronska kiselina u otopini zajedno s aktivnim sastojkom iz raži, uz pomoć posebnih masažnih pokreta, stvorit će na koži efekt kao da ste injektirali hijaluron.

  • FAZA 3  - SERUM ZA ELASTIČNOST KOŽE

Aktivni sastojci ekstrakta kopra (jedan od rijetkih sastojaka koji stimuliraju elastin) i raži uz pomoć učvršćujućih masažnih pokreta stimulirat ću obnovu elastina.

  • FAZA 4 - BALZAM ZA PUNOĆU KOŽE 'DIGI ESTHETIQUE '

Patentirana formula H2CR stimulira rast obnovljenih stanica u kombinaciji s ekstraktom lana bogatim omega mansim kiselinama, te uz pomoć posebnih pokreta Digi Esthetique masaže, modelirat će i revitalizirati kožu Vašeg lica i vrata.

  • FAZA 5 – LIFTING MASKA SA KOLAGENOM

Aktivni sastojci kolagena iz mora (za učvršćivanje kože) s bademovim bio-vlaknima (za glađenje kože),  i ekstraktom sjemenka rogača (za revitalizaciju kože) čine bogatu masku za završnu fazu, koja će intenzivno obnoviti kožu.

Tretman se završava nanošenjem seruma i kreme Sothys prema tipu Vaše kože.

Za intenzivnu obnovu kože, preporuka je napraviti tretman od 5 pravilno raspoređenih tretmana, a za sve koji žele instant, intenzivnu njegu možete obaviti ovaj tretman pred važne događaje u Vašim životima, a također ga možete učiniti dijelom Vaše kozmetičke rutine, jer će oplemeniti svačiji plan njege kože.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija