loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

NOVO!

Cupping tretman tijela

NOVO!

KAVITACIJA

popust paket od 6

-27%
KAVITACIJA

SALON LJEPOTE

za članove dvorane

-15%
SALON LJEPOTE

Hijaluronski fileri

Cijena: Hyaluronica 1ml - 1600 kn

   Hijaluronska kiselina je prirodni sastojak u našim tijelima, a u koži se nalazi među stanicama u funkciji održavanja čvrstoće i vlažnosti kože. S vremenom, ali i zbog izvanjskih faktora (kao što su pušenje, prekomjerno izlaganje suncu, negativni atmosferski utjecaji itd.), količina hijaluronske kiseline se smanjuje, a lice gubi svoj mladolik izgled. Tu nastupaju dermalni fileri kao najučinkovitiji tretman kad je riječ o popunjavanju bora, vraćanju volumena licu i hidratizaciji kože, a istraživanja pokazuju da fileri mogu utjecati i na formiranje novog kolagena.

   Prema Vašim željama i cilju kojeg želite postići, odabire se vrsta filera te se, nakon što anestetska krema odstoji koliko je potrebno, kreće s aplikacijom. Ona se obavlja tankom iglom u željeno područje, a doktorica će Vas uputama voditi kroz cijeli postupak.

   Rezultati su vidljivi odmah, a mogu potrajati od 4 mjeseca do preko godine dana. Vrijeme oporavka je kratko, s eventualnim podljevom ili otokom koji splasne kroz nekoliko dana.

   Hijaluronski fileri se mogu koristiti za ispunjavanje usana, umekšavanje bora, naglašavanje kontura lica, za područje ispod očiju, konture nosa, itd. Rezultati mogu biti vrlo prirodni, a već i prije 30 godine se može unositi preventivno i time dugotrajnije očuvati svoj mladoliki izgled.

   Važno je tretirano područje zaštititi od štetnih vanjskih faktora i grubih postupanja s kožom.

   Iznimno je važno da ovaj tretman obavi kvalificirana osoba - u našem salonu, konzultacije i tretman će izvesti kvalificirani liječnik – suradnik koji prati sve novitete moderne kozmetologije.