loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!
6 ljetnih radionica

6 ljetnih radionica

03.kolovoza 2020

STUDIO MIRIS – RADIONICE

03.08. - 15.08.

Studio Miris ljetne radionice - prezentacija i uvod u satove koje ćemo imati u ponudi u narednoj sezoni:

 

1.) LATINO PLES - PON/ČET u 17.30h

Satove vodi: Tihomir Ciglar, višestruki državni prvak i međunarodni sudac

Latino i standardni plesovi ne trebaju posebno predstavljanje, njihovo poznavanje je trajna vrijednost kojima bi svatko tijekom života trebao pružiti priliku. Stručno vodstvo našeg Tihomira, osigurat će da brzo svladate osnove i dobijete pravi savjet za daljnji napredak.

 

2.) COUNTRY LINE DANCE -  PON/ČET u 19.30h

Satove vodi: Tihomir Ciglar

Svladajte osnovne korake uz zvukove country glazbe za jedan od najzabavnijih grupnih satova plesa na kojima ste bili!

Grupa plesača je poredana u linije i zajedno izvode sekvence zadanih pokreta stopalom koje se zatim ponavljaju, što omogućava da sat mogu pratiti i potpuni početnici.

Ne propustite!

 

3.) GONG KUPKA I OLFAKTORNO-ZVUČNA KUPKA - UTO/PET u 17.30h

Satove vodi: Leo Novosel, Gong majstor i terapeut za zvuk, meditaciju & holističku terapiju

Gong kupka je oblik meditacije i relaksacije u ležećem položaju (savasani). Fine vibracije gong zvuka vode slušatelja u meditativno stanje koje traje oko sat vremena. Zvuk gonga dopire do tijela na staničnoj razini, potičući pritom integrirano zacjeljivanje tijela, uma i duha. Gong također potiče protok prane (životne energije) kroz čakre (energetske centre) i meridijane (nadije). Pritom uklonja energetske blokade, podsvjesno utisnute programe i traume. Vodi nas putem blaženstva unutar našeg unutarnjeg osobnog iskustva. 

Nakon zvučnog dijela terapije ostajemo nekoliko minuta u tišini, kako bismo intregrirali sve  što smo postigli tijekom zvučne kupke. Nakon terapije važno je piti puno vode kako bi potpomogli proces čišćenja tijela i otpustili toksine.

Djelovanje zvuka gonga: smiruje živčani sustav, regulira rad endokrinih žlijezda i krvni tlak, potiče cirkulaciju, jača imunitet i potiče čišćenje tijela od toksina, potiče kreativnost, intuiciju i životnu radost, smanjuje stres i anksioznost, obnavlja neurone i njihove međusobne veze, ublažava bolove u vratu, glavobolje, menstrualne grčeve, bolove u mišićima i poboljšava fleksibilnost zglobova i raspon pokreta itd...

Olfaktorno - zvučna kupka je duboko opuštajuće meditivno iskustvo stvoreno pomoću aromaterapije i zvuka holističkih prirodnih instrumenata. Svaka terapija duboko je i snažno intuitivno induvidualno putovanje. Razlikuje se od klasične Gong kupke.

Zvučne terapije prije ulaska u meditativno putovanje započinju osnovnim tehnikama disanja (pranayami) i vježbi (kriyama) za opuštanje u trajanju od 15 do 20 minuta, nakon čega slijedi zvučni dio u trajanju od 60 minuta, te tišina - povratak, buđenje (shunja) 10 - 15 minuta i na kraju slijedi opuštajuća šalica čaja.

 

4.) BALET ZA ODRASLE - UTO/PET u 19.30h

Satove vodi: Eugen Dobrescu, profesionalni baletni plesač

Nikad nije kasno da naučite nešto novo!

Zavirite u svijet baleta - upoznajte se s osnovnim baletnim pozicijama, pokretima, njihovim francuskim nazivima i stvorite temelje za buduće napredovanje.

Radionica će Vam pomoći i da se lakše priključite našoj redovnoj grupi baleta za odrasle.

 

5:) OJAS - ENERGIJA ZDRAVLJA I BLAGOSTANJA: snaga, mladost, imunitet

PON/UTO i ČET/PET (03.-07.08.) u 8.30h

Satove vodi: Maria Parvati, certificirana učiteljica Kundalini i Hatha yoge

Ojas – životna sila, supitilna esencija vitalnosti koja vlada našom snagom, imunitetom i voljom. Kada je njen protok u balansu, ona djeluje pomlađujuće i daje nam snagu da se što lakše nosimo sa svakodnevicom.

Upoznajte drevne tajne istočnjačkih yogija da biste poboljšali energiju za svoj vlastiti napredak!

Satovi se sastoje od teorijskog i praktičnog dijela.

 

6.) POWER YOGA – UTO/ČET 10h

Satove vodi: Tin Novak, cetificirani yoga i fitness instruktor

Zasnovana na Ashtanga yogi, Power yoga naglasak stavlja na fizički aspekt za postizanje vrhunske forme.

Na satovima će se raditi tehnike disanja koje su bitne za relaksaciju cijelog tijela i uvod u asane (poze u yogi) koje su prilagođene početnicima da bi se lakše moglo pratiti buduće satove.

 

Svaka radionica se sastoji od 4 sata po 90 min

Cijena: 250 kn

Potrebno se najaviti na naše kontakt brojeve:

012323023

0992323024