loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

KAVITACIJA

I LIMFNA DRENAŽA

-40%
KAVITACIJA

SOTHYS Intenziv

Čišćenje lica GRATIS

-100%
SOTHYS Intenziv

MINI GRUPE

450 kn članarina

MINI GRUPE

ANTISTRESS

MASAŽA (90 min)

-40%
ANTISTRESS

Stretching masaža

Cijena: 250 kn (70 min)

   Istezanje i masaža su dvije učinkovite tehnike koje pružaju dobrobiti kad su u pitanju kako treninzi snage tako i treninzi fleksibilnosti.
Masiranjem mišića, ili grupe mišića, odmah nakon što su se obavili tretmani za fleksibilnost, povećat će protok krvi i poboljšati cirkulaciju te opustiti mišiće.
  Nakon intenzivne mišićne aktivnosti, masaža može pomoći pri otklanjanju nakupljenog viška mliječne kiseline i pri uklanjanju boli i grčeva u mišićima.
Masaža u kombinaciji sa istezanjem, pridonosi izduživanju mišićnih vlakana koji su se skratili prilikom premalo ili previše korištenja određenih mišićnih skupina te cjelokupnom osjećaju fleksibilnosti, što se može osjetiti i kroz smanjenje upale zglobova, oslobođenja napetosti, poboljšanje držanja i energiziranja tijela.
  Tijekom aktivnog istezanja, Vi sami kontrolirate istezanje mišića, a ovdje tu ulogu preuzima terapeut pri čemu se postiže potpunije istezanje mišića, dok je Vama omogućeno da se u potpunosti opustite prilikom istezanja.
  Terapeut će se, vođen svojim iskustvom, ali i u dogovoru s Vama, fokusirati na određene mišiće da bi se tijelo dovelo u balans, a potencijalne ozljede mišića zbog istezanja su smanjene zahvaljujući terapeutskom djelovanju ove masaže.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija