loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

BOŽIĆNI SPECIJAL

Popusti u prosincu!

BOŽIĆNI SPECIJAL

MEZOTERAPIJA

2+1 GRATIS

-33%
MEZOTERAPIJA

Trajni lak EMi

100 kn za nove klijente!

-40%
Trajni lak EMi

ZA ČLANOVE DVORANE

Svi tretmani salona ljepote

-15%
ZA ČLANOVE DVORANE

Piling sa 3 vrste soli

Cijena: 130 kn po tretmanu

   Ljekovita svojstva soli poznata su stoljećima. 

   Morska sol, kao i gorka sol tj. magnezijev sulfat, se naširoko koriste u kozmetičkoj industriji, jer sadrže minerale koji pomažu poboljšati stanje kože. Magnezij u gorkoj soli može smiriti upale, dok sulfati kožu rješavaju toksina. Morska sol, također prepuna morskih minerala, pogotovo u kombinaciji s uljima je u stanju udahnuti novi život umornoj koži.

   U procesu eksfolijacije, lagano masirajući kožu kružnim pokretima otklanjaju se odmrle stanice kože koje mogu postati tvrdokorne ako dugo stoje na koži bez da ih se odstrani. Slojevi mrtvih stanica mogu našu kožu učiniti da izgleda suho i beživotno, a eksfolijacija sa solju otkrit će novu, sjajnu kožu koja je bila skrivena. 

   Abrazivna akcija koju pruža piling od soli oživljava kožu tijela i pomaže poboljšati cirkulaciju, što koži daruje prirodni sjaj. Trljanje solju također omaže odstraniti nepovoljne bakterije s kože i odčepiti zatvorene pore, jer sol posjeduje antiseptička svojstva pa je tako u stanju smanjiti upale, kao i svrbež i bol povezane sa bakterijskim upalama kože. 

   Eksfolijacija solju, osim što uklanja odmrle stanice kože i potiče cirkulaciju, također potiče i regeneraciju kože, jer kada se koža oslobodi mrtvih stanica ona stvara nove, svježe stanice kože i tako se učvršćuje, što joj daruje novi, mlađi izgled. Regeneracija kože također smanjuje neujednačenost boje tena, i poboljšava teksturu kože.

   Darujte Vašoj koži ovaj prirodni tretman i sigurno ćete primijetiti razliku!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija