loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

BOŽIĆNI SPECIJAL

Popusti u prosincu!

BOŽIĆNI SPECIJAL

MEZOTERAPIJA

2+1 GRATIS

-33%
MEZOTERAPIJA

Trajni lak EMi

100 kn za nove klijente!

-40%
Trajni lak EMi

ZA ČLANOVE DVORANE

Svi tretmani salona ljepote

-15%
ZA ČLANOVE DVORANE

Anticelulitni paket

Cijena: 300 kn po tretmanu

   Anticelulitni paket donosi odličan spoj moderne i klasične metode u borbi protiv masnih nakupina:

  • ultrazvuk tijela ili elektrostimulacija mišića (prema indikaciji i tipu celulita) 30-40 min
  • ručna profesionalna anticelulitna masaža od 30 min s anticelulitnim uljem

   Nepravilna prehrana brzo nakuplja masnoće u našim tijelima, nakon čega one jako teško nestaju. Da biste se oslobodili od samo nekoliko nakupljenih kilograma, često je potrebno uložiti puno truda. Kako bi se riješio taj problem, moderna kozmetika nudi mršavljenje uz pomoć ultrazvučnih valova ili elektrostimulacije mišića, koji imaju mogućnost prodiranja u dublje slojeve kože gdje izravno utječu na masne stanice. Našim klijentama nudimo odličan spoj tretmana - aparatnu metodu s ručnom masažom za još bolji rezultat.

Značajke i primjena ultrazvuka tijela:

  Tretman ultrazvukom se izvodi pomoću posebnog uređaja kojim se, uz pomoć ultrazvučnih valova, djeluje na području problematike s masnim stanicama. Okolna područja kože i tkiva se ne oštećuju, stoga je tretman bezbolan i nema potrebe za oporavkom.

   Pozitivne posljedice tretmana su zatezanje i glađenje kože, nakon kojeg ne ostaje nikakav vidljiv trag. Uređaj stvara vibracije ultrazvučnih valova različitih frekvencija koje razgrađuju masnoće u komponente, od kojih se većina lako izvede putem limfe, preradi u jetri (kao i normalna mast), a zatim odlazi u krvotok gdje se pretvara u glukozu.

Elektrostimulacija mišića:

  Elektrostimulacija mišića - temelji se na korištenju strujnih impulsa koji uzrokuju kontrakciju mišićnih vlakana, što dovodi do poboljšanja tonusa mišića i kože.  Kao rezultat ovog djelovanja, poboljšava se vitalnost, snaga i volumen mišića, normalizira se rad limfe i cirkulacija krvi, poboljšava metabolizam i uklanjaju toksini iz tijela. Zbog tih promjena dolazi do smanjenja tjelesne masnoće i celulita.

Anticelulitna masaža:

    Ciljana intenzivna masaža za mršavljenje i tonificiranje, vrlo je učinkovita u borbi protiv celulita, a koristi se uz pažljivo odabrana anticelulitna ulja i kreme koje adresiraju taj problem.

Kako se ponašati nakon postupka:

   Prvih 3-4 dana tu je zaključak ojačan razgradnju masnih stanica, a općenito je vrijeme obrade - 2 tjedna. Dakle, u tom razdoblju potrebno je slijediti neka pravila:

pijenje vode - barem 2 litre dnevno
intenzivno vježbanje
• izbjegavanje alkohola i pušenja
dijetalna ograničenja transmasti i ugljikohidrata

   Da bi se postigao željeni rezultat, morat ćete napraviti nekoliko tretmana za mršavljenje u rasponu od 3 pa sve do 10 tretmana. Između njih, interval treba biti najmanje 7-10 dana.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija