loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

BOŽIĆNI SPECIJAL

Popusti u prosincu!

BOŽIĆNI SPECIJAL

MEZOTERAPIJA

2+1 GRATIS

-33%
MEZOTERAPIJA

Trajni lak EMi

100 kn za nove klijente!

-40%
Trajni lak EMi

ZA ČLANOVE DVORANE

Svi tretmani salona ljepote

-15%
ZA ČLANOVE DVORANE

Latino Američki ples (1 korak)

BEČKI VALCER

Bečki valcer je jedan od najspektakularnijih i najpopularnijih društvenih plesova. Poletni tročetvrtinski, pulsirajući ritam u stanju je povesti sa sobom svakog plesača pa i cijelu publiku.

ENGLESKI VALCER

Engleski se valcer prema nekim izvorima razvio iz bečkog - kao njegova polaganija verzija. To je jedan od osnovnih standardnih plesova. 

Zahvaljujuci svojoj eleganciji često je ples otvaranja raznih balova i zabava, a slovi i kao jedan od najpopularnijih plesova.

FOXTROT - SLOWFOX

Porijeklo Slowfoxa možemo tražiti u Foxtrottu. Sporiji je Slowfox, a brži Quickstep. Slowfox se temelji na dugačkim, klizajućim, umjetnički oblikovanim pokretima prateći linearne smjerove. Najtipičniji ples engleskog društvenog plesa, čiju eleganciju, s glazbenog aspekta, naglašavaju saksofon i klarinet. Radi se o zahtjevnom, tehnički teškom plesu koji je uvršten u natjecateljski program.

DISCO - FOX

Disco - fox je ples koji ima korijene u swingu, sambi, chachi, mambu, merengeu, foxtrotu i tangu.

John Travolta je ulogom u filmu Groznica subotnje večeri popularizirao ovaj ples, pogotovo kod muške populacije.

Posljednjih 20 godina disco - fox se pleše na pop glazbu. Dok su bečki valcer i engleski valcer tročetvrtinski plesovi (osnovni korak ima tri pokreta, u skladu s taktom kompozicije valcera), disco - fox se može plesati na više varijanti taktova, jer osnovni korak može imati tri ili četiri pokreta.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija