loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

BOŽIĆNI SPECIJAL

Popusti u prosincu!

BOŽIĆNI SPECIJAL

MEZOTERAPIJA

2+1 GRATIS

-33%
MEZOTERAPIJA

Trajni lak EMi

100 kn za nove klijente!

-40%
Trajni lak EMi

ZA ČLANOVE DVORANE

Svi tretmani salona ljepote

-15%
ZA ČLANOVE DVORANE

Latino Američki ples (2 korak)

RUMBA

Rumba je kubanski ples, u kojem istaknutu ulogu imaju snažna gibanja kukova, a elementi lirike stapaju se s elementima erotike. Glazba Rumbe je ugodna, meka, sinkopirana, lagana. Osim na klasičnu plesnu glazbu Rumba se može plesati i na pop-glazbu. Od 1964. godine Rumba je priznata i kao natjecateljski ples.

CHA-CHA-CHA

Ples porijeklom s Kube. Njegova neobičnost je u tome, da se može plesati i na mnoge izvedbe pop-glazbe. Puno elemenata je preuzeto iz jazza, beata i disca. Nikad ozbiljan, radije nestašan, drzak, zaigran. Cha-Cha-Cha je među najomiljenijim plesovima u cijelom svijetu kod svih uzrasta.

SALSA

Salsa je glazba porijeklom s Kariba. Ova glazba je postala dijelom popularne glazbe i života siromašnog puka. Salsa je kultura, životni stil, glazba, ples. I ona se neprekidno mijenja. Salsa zbližava sve starosne grupe, rase i kulture bez obzira na ekonomski status i naobrazbu.

SAMBA

Šireci raspoloženje brazilskog karnevala, ovaj ples dinamičnog i brzog ritma brzo je postao popularan. Osnovna forma potječe iz kružnih plesova prastarih bantu crnaca, koji se u Europi razvio u natjecateljski ples s brojnim varijacijama. Dočarava karnevalsko raspoloženje, zato je jako popularan ples u krugu gledatelja. Samba u Brazilu određuje glazbeni život i plesni svijet.

TANGO

Predstavljanje Tanga plesnim parovima je dosta težak zadatak. Njegov ritam je iscjepkan i dinamičan. U davnim vremenima, plesali su ga posjetitelji bordela. Zbog erotične karakteristike godinama je bio zabranjen. Sadašnja forma se pokazuje se u energičnim progresivnim pokretima, koji se iscjepkano izmjenjuju između strastvene dinamike i napetih pauza.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija