loading
To be healthy!
To be beautiful!
To be perfect!

Mezoterapija

popust uz 10 tretmana

-20%
Mezoterapija

JUVEDERM FILERI

Jedinstvena prilika 1600 kn

-35%
JUVEDERM FILERI

Za članove dvorane

Svi tretmani salona ljepote

-15%
Za članove dvorane

Trajni lak SHELLAC

Cijena: 100 kn bez manikure
150 kn s manikurom
dizajn od 5 kn

   Trajno lakiranje se zapravo odnosi na period od 2 do 4 tjedna, budući da trajni lak traje koliko noktu treba da izraste. Dakle, vrijeme potrebno do novog tretmana je individualno. 

   U salonu Miris nudimo samo kvalitetne proizvode tako da za tretman trajnog laka koristimo CND (Creative Nail Design) Shellac.

   CND je renomirana firma u proizvodnji trajnih lakova i svaki njihov proizvod je detaljno ispitan prije nego se stavi u upotrebu, tako da ne posjeduje štetne sastojke poput formaldehida, toulona ili DBT-a, koje možete naći u drugim, jeftinijim varijantama trajnih lakova.

   Shellac je sjajna alternativa za sve koji žele odahnuti od svakodnevnog lakiranja noktiju. Prije lakiranja ploča nokta se neznatno obradi te se nokat namaže s nekoliko premaza laka, uključujući završni zaštitni sloj koji nije u boji. Lak se nakon svakog lakiranja, poput gela za nokte, suši u lampi, međutim nakon tih par tjedana koliko traje skida se na mnogo jednostavniji i bezbolniji način od gela. Skida se otopinom vrlo sličnom acetonu koja se drži na noktima nekoliko minuta.

   Velika prednost ovog načina lakiranja je što ovaj lak ne izgleda neprirodno kao gel, ploča nokta nije zadebljana, a istovremeno možete obavljati apsolutno sve poslove bez bojazni da ćete ga skinuti. 

   Odaberite omiljenu CND Shellac nijansu iz njihove široke palete i darujte sebi trajno lijepe ruke!

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Više informacija